Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Annulering alle rondvluchten voor het seizoen 2020

24 april 2020

DDA Classic Airlines annuleert alle rondvluchten voor het seizoen 2020.

De mededelingen op 21 april van onze Minister-President omtrent het beleid ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus geven DDA Classic Airlines geen ruimte om in de komende tijd met betalende passagiers rondvluchten met de Koninklijke DC-3 Dakota PH-PBA te maken.

De verwachtingen omtrent voldoende betalende passagiers voor de rondvluchten van de resterende maanden van het vliegseizoen (augustus t/m oktober) zijn niet optimistisch.

Dit heeft ertoe geleid dat het bestuur heeft gemeend om ook deze resterende maanden van het vliegseizoen 2020 niet meer te gaan vliegen. Alle passagiers die een rondvlucht hebben geboekt wordt een voucher aangeboden voor een vlucht tijdens het volgende seizoen of er volgt een restitutie van het betaalde bedrag.

Om uitzicht te houden op een gezonde bedrijfsvoering in 2021 is besloten om een aantal kostenbesparende maatregelen te nemen. Zo wordt de PH-PBA begin mei overgevlogen naar Gilze Rijen alwaar de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht gastvrij onderdak biedt tot maart 2021.

De uitgave van het tweemaandelijks magazine ‘Logboek’ wordt gecontinueerd.

Het spreekt voor zich dat deze besluiten met grote tegenzin zijn genomen, maar zij bieden ons een reële kans om zicht op de continuïteit te houden.

Wij wensen iedereen de komende tijd alle gezondheid en geduld.

Bestuur van de Stichting DDA Classic Airlines

DDA_PBA.jpg

Terug naar de hoofdpagina