Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Ingezonden brief

16 augustus 2021

Onderstaande brief ontvingen wij die we jullie niet wilden onthouden. Dank Loek Stam voor je mooie en lovende woorden voor onze vrijwilligersorganisatie waarin iedereen met passie en professionaliteit zijn best doet om iedere passagier een onvergetelijke beleving te hebben met het vliegen van onze Koninklijke Dakota DC-3 PH-PBA.

======================================

"Geachte DDA,

Dank, dank en nog eens dank.

Voor het ongelofelijke plezier tijdens (en zeker ook na) de vele keren dat ik met jullie als passagier heb mogen genieten van de reizen en de gekozen bestemmingen!

Vliegen met de DDA geeft mij een gevoel in een andere wereld terecht te zijn gekomen, het bijzondere contact met de crew waarbij de verrichtingen van de vliegers in de cockpit duidelijk te volgen zijn, de alleraardigste service attendant’s die vrijwel alle wensen van de passagiers weten te vervullen en niet te vergeten de oorstrelende geluiden van de Pratt & Whitney’s die op de achtergrond hun best doen.

Het informele contact met de bemanning, de professionele behandeling met een mix van humor maakt het vliegen met de DDA zo ontzaglijk leuk en aangenaam.

Natuurlijk zijn er veel meer enthousiaste vrijwilligers die een rol spelen bij het goed laten functioneren van het vliegbedrijf van de DDA, betrokken zijn bij het perfecte onderhoud, de redactie van het prachtige Logboek, het lastige beheer van de financiën, het managen van de perfecte administratie, het verzorgen van de website en zeer belangrijk het besturen van de organisatie om deze op koers te houden.

Last but not least, een bevlogen sponsor die dit mooie bedrijf helpt in de lucht te houden.

Een geel gespoten richtingsroer van de PBA als tegemoetkoming voor de genereuze bijdrage van de hoofdsponsor aan de DDA lijkt me alleszins verdedigbaar.

Hartelijke Groet, Loek Stam"


======================================

Foto: Paul van den Berg

PBA-platform.jpg

Terug naar de hoofdpagina