Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Mededeling in verband met het Coronavirus

16 maart 2020

In verband met het besmettingsgevaar als gevolg van het Coronavirus heeft DDA Classic Airlines besloten de rondvluchten van de eerste twee weekenden in april te annuleren.

Passagiers die reeds geboekt hebben op deze rondvluchten wordt een alternatieve vlucht later in het jaar aangeboden of, als dat niet mogelijk is, kunnen hun boekingscode als vouchercode gebruiken bij het boeken van een nieuwe vlucht. Tevens worden alle betrokkenen individueel op de hoogte gebracht.

De ontwikkelingen met betrekking tot het virus gaan zo snel dat een dagelijkse bijstelling of consolidatie van reeds getroffen maatregelen nodig is. DDA Classic Airlines blijft de berichtgeving en aanbevelingen van het RIVM en de Rijksoverheid op de voet volgen. Mocht er aanleiding zijn om de thans genomen maatregelen te wijzigen of te intensiveren dan volgt er een publicatie op onze website (www.dutchdakota.nl) en onze social media kanalen. 

Bestuur DDA Classic Airlines.

Terug naar de hoofdpagina