Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Ontdek onze Koninklijke DC-3 PH-PBA in VR

15 januari 2020

's Werelds eerste Virtual Reality (VR) scan van een DC-3 Dakota!

Bekijk hier de Virtual Reality scan.

Op de valreep van 2019 is van de DC-3 Dakota (PH-PBA) een VR (Virtual Reality)-scan gemaakt. Dit is mogelijk gemaakt door het team dat alle KLM vliegtuigtypes heeft gescand. Een project wat 9 maanden heeft geduurd.

Wat is een VR-scan?
Een VR-scan is een virtuele tour op een geheel nieuw niveau. Door middel van bijvoorbeeld een
VR-bril kan je de cockpit en cabine van de PH-PBA in een ‘real-world’ perspectief beleven, zonder dat je zelf in het vliegtuig aanwezig bent. Ook is het mogelijk om de virtuele tour te zien op een normaal computer-, televisie- of telefoonscherm.
De VR-scan kan ook gebruikt worden als naslagwerk voor o.a. vliegtuigonderhoud. Daarnaast kunnen vele andere soorten objecten gescand worden voor verscheidene doeleinden. Denk hierbij aan een woning die te koop staat zodat deze toonbaar is voor potentiële kopers. Of trainingen die gegeven worden bij de (luchthaven) Brandweer.

De PH-PBA is vooralsnog de enige DC-3 Dakota ter wereld die gescand is met een VR-camera.

Stuur een e-mail naar: pmdm70@gmail.com voor meer informatie en mogelijkheden.

 

vr3.jpg

vr1.jpg

vr2.jpg

VR-scan_PH-PBA_team.jpeg

Terug naar de hoofdpagina