Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Sponsor

Jumbo_Supermarket.jpg

Jumbo Supermarkten BV te Veghel heeft per 1 januari 2020 de sponsorovereenkomst met de Stichting DDA Classic Airlines verlengd voor de periode 2020 tot en met 2022.

Zonder de financiële steun van bovengenoemde onderneming is een operatie op deze schaal niet mogelijk. Daarom is DDA deze sponsor zeer dankbaar voor deze genereuze bijdrage.

Schiphol-Group-logo-RGB_klein.jpg

Na enkele jaren is de Koninklijke Schiphol Groep weer terug als sponsor van de Stichting DDA Classic Airlines. Zij onderstreept daarmee het belang van het behoud van mobiel cultureel erfgoed en de luchtwaardigheid van een iconisch toestel. 

M_mondriaan_fonds_logo.jpg

Het Mondriaan Fonds heeft DDA gesteund bij het behalen van het AOC en het vergroten van de bekendheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid van de DC-3 Dakota PH-PBA voor het Nederlandse publiek.

Partner

Het vliegen met de DC-3 Dakota realiseert de DDA in samenwerking met professionele partners. Deze bundeling van krachten maakt het mogelijk DDA’s volstrekt unieke product aan te bieden conform de internationaal erkende regelgeving.

De benodigde vergunningen, inspecties en handhaving zijn wettelijk geregeld. Stichting DDA Flight Support en IAS (International Aviation Support B.V.) zijn beide gecertificeerde luchtvaartondernemingen die worden ondersteund door deskundigen van de DDA Classic Airlines.

Stichting DDA Flight Support

Werkt conform de Europese regelgeving en de Regeling Historische Luchtvaart en heeft alle vergunningen daartoe van IL&T. In de winter van 2018/2019 is een een AOC met een commerciële vergunning aangevraagd. Sinds 2019 vliegt DDA onder deze vergunning, zodat de belemmeringen die de Regeling Historische Luchtvaart met zich meebrengt zijn opgeheven.

Jet Aviation Company

Voor de afhandeling van onze Dakota vluchten vanaf Schiphol en Rotterdam Airport mogen we de faciliteiten van Jet Aviation Company (voorheen KLM Jet Center) gebruiken.

Sodexo

Sodexo ondersteunt DDA Classic Airlines op het gebied van facility management en heeft in 2021 de verhuizing van Lelystad naar Schiphol-Oost gefaciliteerd.

Sympathiseert u ook met de doelstellingen van stichting DDA?

Neem dan contact op met het secretariaat (+31)(0)6 2392 1818 ma t/m do) om een afspraak te maken en de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.