Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Sponsor

LVNL

De LVNL, Luchtverkeersleiding Nederland, sympathiseert met de doelstellingen van de Stichting DDA en ondersteunt vanuit deze gedachte de operatie van de DC-3.

Zonder de materiële en financiële steun van bovengenoemde ondernemingen is een operatie op deze schaal niet mogelijk. Daarom is DDA deze sponsors zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Partner

Het vliegen met de DC-3 Dakota realiseert de DDA in samenwerking met professionele partners. Deze bundeling van krachten maakt het mogelijk DDA’s volstrekt unieke product aan te bieden conform de internationaal erkende regelgeving.

De benodigde vergunningen, inspecties en handhaving zijn wettelijk geregeld. Stichting DDA Flight Support en IAS (International Aviation Support B.V.) zijn beide gecertificeerde luchtvaartondernemingen die worden ondersteund door deskundigen van de DDA Classic Airlines.

Stichting DDA Flight Support

Werkt conform de Europese regelgeving en de Regeling Historische Luchtvaart en heeft alle vergunningen daartoe van IL&T.

KLM Jet Center

Voor de afhandeling van onze Dakota vluchten vanaf Schiphol en Rotterdam Airport mogen we de faciliteiten van KLM Jet Center gebruiken.

Sodexo

Sodexo ondersteunt DDA Classic Airlines op het gebied van facility management.

Sympathiseert u ook met de doelstellingen van de stichting DDA?

Neem dan contact op met het secretariaat (+31)(0)6 2392 1818 ma t/m do) om een afspraak te maken en de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.