Dsc_6604_bewerkt.pngDSC_6597_bewerkt2.pngwebsite_low_20.jpgwebsite_low_18.jpgwebsite_low_12.jpgwebsite_low_10.jpgwebsite_low_8.jpgwebsite_low_6.jpgwebsite_low_5.jpgwebsite_low_4.jpgwebsite_low_39.jpgwebsite_low_44.jpgbewerkt_IMGP5943.JPGbewerkt_IMG_2552.jpgbewerkt_Fotos_Paul_060.jpgbewerkt_2.jpga2a_10_bewerkt.jpga2a_6w_bewerkt.jpg

Sponsor

Jumbo

In 2017 heeft de Stichting DDA Classic Airlines een driejarige sponsorovereenkomst afgesloten met Jumbo Supermarkten BV te Veghel.

Zonder de financiële steun van bovengenoemde onderneming is een operatie op deze schaal niet mogelijk. Daarom is DDA deze sponsor zeer dankbaar voor deze genereuze bijdrage.

Partner

Het vliegen met de DC-3 Dakota realiseert de DDA in samenwerking met professionele partners. Deze bundeling van krachten maakt het mogelijk DDA’s volstrekt unieke product aan te bieden conform de internationaal erkende regelgeving.

De benodigde vergunningen, inspecties en handhaving zijn wettelijk geregeld. Stichting DDA Flight Support en IAS (International Aviation Support B.V.) zijn beide gecertificeerde luchtvaartondernemingen die worden ondersteund door deskundigen van de DDA Classic Airlines.

Stichting DDA Flight Support

Werkt conform de Europese regelgeving en de Regeling Historische Luchtvaart en heeft alle vergunningen daartoe van IL&T. In de winter van 2018/2019 is een een AOC met een commerciële vergunning aangevraagd. Naar verwachting vliegt DDA in 2019 onder deze vergunning, zodat de belemmeringen die de Regeling Historische Luchtvaart met zich meebrengt zijn opgeheven.

KLM Jet Center

Voor de afhandeling van onze Dakota vluchten vanaf Schiphol en Rotterdam Airport mogen we de faciliteiten van KLM Jet Center gebruiken.

Sodexo

Sodexo ondersteunt DDA Classic Airlines op het gebied van facility management.

Sympathiseert u ook met de doelstellingen van stichting DDA?

Neem dan contact op met het secretariaat (+31)(0)6 2392 1818 ma t/m do) om een afspraak te maken en de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.